Service & Installation av vitvaror renovering av tvättstuga

Vi kan allt inom vitvaror och hushållsmaskiner. Dessutom erbjuder vi våra kunder en helhetslösning för tvättstugor.

Kontakta oss

Ditt proffs på vitvaror och hushållsmaskiner i Sörmland

När tvättmaskinen krånglar, diskmaskinen vägrar sätta igång eller när andra hushållsmaskiner vägrar fungera som det ska, är det oss du ska vända dig till. Våra duktiga och utbildade tekniker har lång erfarenhet av att arbeta med vitvaror och ser till att dina vitvaror fungerar som det ska. Vi hjälper även företag och bostadsrättsföreningar med att renovera tvättstugor med nya tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp etc.

Auktoriserad Electrolux Professional serviceverkstad & återförsäljare

Vi är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad inom Electrolux Professionals sortiment av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp etc.

Våra tjänster

Renovering av tvättstuga & energieffektivisering

Gamla tvättmaskiner och torktumlare kan vara stora energislukare. Med nya maskiner från Electrolux Professional kan man sänka energiåtgången med runt 60%. Vill du se över möjligheten att spara energi i eran tvättstuga? Kontakta oss för mer info.

Försäljning av professionella tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp

Vi är återförsäljare samt serviceverkstad åt Electrolux Professional och erbjuder hela deras sortiment från tvättmaskiner, torktumlare till bokningssystem och automatiskt doseringssystem av tvättmedel. För större renoveringar av en tvättstuga kan vi även erbjuda uppritning av tvättstugan i 3D. Hör av dig till oss för mer info.

Service, installation & felsökning av vitvaror / hushållsmaskiner

Service på tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel, centrifug, spis, ugn, häll, diskmaskin.

Ditt proffs på vitvaror i Sörmland

Vi har erfarenhet och kompetensen av att renovera tvättstugor och utföra omfattande installationer av vitvaror och hushållsmaskiner.

Läs mer